2013/12/17
HASIERAKOAK
Arrautzak
Eltzariak eta barazkiak
- Alkatxofak, onddo eta txirlekin
- Alkatxofak txanpinoiekin
- Kalabazin-krema
- Lekak gibelurdinekin
- Kardua ganbekin
- Patatak bakailaoarekin (handiusteak)
Entsaladak
- Endibia eta antxoa entsalada
- Entsalada epela, hegaluzearekin eta baratxuri freskoen kremarekin
- Malagako entsalada, bakailaoarekin, laranjekin eta olibekin
- Tomate-zopa, hegaluzearekin
Itsaskiak-eta
Kremak eta zopak
Pasta eta arroza
ARRAINAK
- Ajoarrieroa
- Ajoarrieroa legatzarekin
- Arraingorria, algen osagarriarekin
- Bakailaoa plantxan, borraja-saltsarekin eta tipula freskoen saltsarekin
- Hegaluze-eskalopea, piper gorrien saltsarekin eta tipula potxatuarekin
- Izokina, saltsa amerikarrarekin
- Kokotxak plantxan, onddo-maionesarekin
- Legatza onddoekin
- Legatza saltsan txirlekin
- Marmitako berezia
- Txipiroiak saltsan, arrozarekin
- Txitxarroa saltsan
HARAGIAK
- Ahate-bularkia, patata-purearekin eta ziape-saltsarekin
- Haragi-bolak, onddo-saltsarekin
- Oilasko izterrak parrillan, zerbekin
- Orkatza, Portoko ardoaren saltsan
- Sekretu iberikoa parrillan
- Txanpinoi eta presa brotxetak
- Txerri-azpizuna, Portoko ardoaren eta limoiaren saltsarekin
- Txerrikume errea
- Txerri-masailak saltsan
POSTREAK
- Arroz-esnea
- Budina
- Flana
- Goxua berezia mamiarekin
- Limoi-tarta
- Kiwi-saltsa marrubi-moussearekin
- Konpota
- Krepeak, ardo beltzaren saltsarekin
- Krepeak anana-saltsarekin
- Laranja-tarta
- Mazedonia turroi-saltsarekin
- Milorri kubatarra (holamiamol tarta)
- Natillak
- Petit-chouxak
- Sagar-tarta
- Sagar-torradak natillarekin
- Sagar eta idiazabal-moussearen milorria intxaur-saltsarekin
- Tiramisu-kopa
- Txokolatezko tarta
- Udareak Portoko ardoaren saltsan
- Udare-moussea, txokolate zuriaren saltsarekin